Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölet med bakpulvret och smaktillsatsen. Ugnsvärme - 175 grder. Häll smeten i en väl smord och bröad form, 1½ liter. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35-40 minuter
Enkelt ochlättlagat, och kan förberedas intill det allra sista momentet - gratineringen. Ställ champinjonerna i en lätt smord, ugnseldfast form, och fördela champinjon/baconröran i dem
Eftersom vi jobbar här hemma igen är det snabb ochlätt mat som står på menyn,. Hej hopp, här rullar vardagen på och gårdagens blåst och regn gav en hint om att hösten är på väg
Det går ganska fort så passa dem så att de inte bränns vid. Denna efterrätt går ruskigt snabbt att göra och passar perfekt som efterrätt till Alla Hjärtans Dag eller när suget efter choklad faller på
Skala morötterna, zuccinin och löken. Riv morötterna, skär zuchinin i tärningar och hacka löken grovt. Mosa tofun och färskosten och blanda med grönsakerna till en smet
Smaka av med salt och svartpeppar, lätt som en lätt. Stek svampen och vitlök i olivolja. Häll på vin om man har, annars buljong för smakens skull och låt koka ihop några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.