Garnera precis före servering medhallon, persikoklyftor och Noblesse. Därefter ska den stelna i kylen i någon timme innan den dekoreras med lite persika och bär
En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge desserten ännu godare smak
Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme
En liten charmig Påskdessert med Jordgubbsmousse i en chokladkopp gjord med en miniballong som doppats i choklad och en platta på ett utstansat smörgåsrån, toppat med godispåskägg och lite rosa sockerströssel, men man kan ju naturligtvis toppa med vad som helst som man tycker om
200 gr frysta hallon. 150 gr hasselnötterBörja med att rosta hasselnötterna. 1Mixa hallonmed bananer och mjölk eller yoghurt. 1Servera med en eller ett par olika toppings
Rör tills det blir slätt. Vänd ner den i chokladmoussenoch häll upp i små glas eller portionsformar. Ta kastrullen från värmen och låt chokladen smälta däri
Toppa med färska hallonoch servera. Vispa ihop och häll upp i snygga glas och ställ in i frysen. 12 dl färska hallon. 11 vaniljstång 5 dl rysk yoghurt 1 dl florsocker 0,5 lime 2 dl färska hallonSkrapa ur vaniljstången och lägg i en skål tillsammans med yoghurt, florsocker, limezest och några droppar limejuice
Faktum är att denna chokladmousse till ochmed blev godare än vanlig, gräddbaserad mousse. Givetvis går det utmärkt även med vanlig kakao, men rawvarianten har en fylligare och mindre besk chokladsmak
Smaka av med vanilj och stevia. vaniljessens/-pulver och stevia efter smak. Sjud kokosmjölk och äggulor under vispning en stund, vispa ner blötlagda gelatinblad
Chokladmousse tårta medmandeloch hasselnötsbotten toppad medhallon spegel. En lite annorlunda botten som är som en cheesecakebotten men med nötter den ger textur åt tårtan och gör sig perfekt ihop med den lena chokladmoussen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.