Skala räkorna. Dela gurkan på längden och gröp ur kärnorna. Skär gurkan i 1 cm breda skivor. Fräs gurkan i en gryta med smör tillsammans med dill och gräslök
Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
75 dl hackad dill 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 150 g haricots verts Topping 250 g gröna ärter ärtskott citronskivor Serveras med pressad potatis ärtpuréSkala och dela potatisen i mindre bitar. 1Koka samman crème fraiche, vatten och smulad buljongtärning i en kastrull i ett par minuter. Gratinera strax under ugnens mitt i ca 12–15minuter
Skär dem i mindre bitar. Låt såsen sjuda under omrörning ca 3 minuter. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills gratängen har fått fin färg och är genomvarm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.