Skaka drinkingredienserna i en shaker tillsammans med is. Förbered ett Martiniglas med sockerkant genom att doppa glaset i äggvita och sedan i strösocker
Kockens Potatismos. 4 portioner. 1 kg. matpotatis, skalas (jag har fast potatis). 1-1½ dl grädde. 20-30 g. smör. 1 tsk baskrydda (smaka av sedan om du vill ha mer)
Jag har alltid tyckt om soppa och gillar både släta soppor och soppor med bitar i. I purésoppor får man i sig obemärkt en hel del grönsaker, vilket är bra i fall man annars har svårt att få i sig grönt
Är jordnötssmör din grej. Om det är så kan du fortsätta läsa, om inte, sluta läsa ofördröjligen. Dessa är en ny form av snickers fastän bättre, som brownies fastän bättre, som cupcakes fastän bättre
Tänk att en soppa kan bli så god på så få ingredienser. Jag är väldigt förtjust i sweet & smoky kryddblandningen från Nude Spice och den passade perfekt ihop med morötter och jordnötssmör
Ingredienser6 msk malda linfrö 2 dl vatten2,5 dl finmalda morötter 2,5 dl finmalda rödbetor 5 dl solrosfrön malda till mjöl30 g persiljaBasilikaOreganoTimjanKyndelRosmarin1 msk shoyu sojasåsHavssaltGör så härBlanda Linfrö o Vatten i en skål och ställ åt sidan
1 kg de pommes de terre Ratte du Touquet. 1250 g de beurre. 125 cl de lait entier. 1gros sel. 1poivreLAVEZ les Ratte du Touquet et faites-les cuire dans 2 litres d’eau salée pendant 30 min
Så till en ny. kompott till ”veckans matlåda”. Jag har ju som sagt börjat med veckans matlåda. och kommer framöver att leka fram en ny smaksättare till den annars tråkiga
Idag har jag bekantat mig med en ny grönsak som jag aldrig tidigare smakat. Det handlar om butternutpumpan eller butternutsquashen som den också kallas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.