I have always enjoyed soup and I like both smooth soups and soups with pieces in them. In purée soups you get unnoticed a lot of vegetables, which is good if you have a hard time getting in them greens
A great way to take in vegetables is to make smooth soups. ) Red lentils adds protein to the soup and carrots, among other things antioxidants and vitamin A
Pureesoup is very easy to make and I recommend you to make a bigger batch, so you have soup the following day for your lunch box or why not freeze it and heat it up when you do not have time to cook
A warming soup that gets its good taste from broccoli, lentils and pepper cream cheese. Add to the soup a slice of Finnish rye bread and you have a perfect lunch
Creamy soup with butternut squash, broccoli and potatoes. I like to eat soups now when it's cooler weather because I think soup warms one on the inside
This soup really got a cool green color. Perhaps you could call it Hulk soup or Popeye soup, haha. Mix the soup with a hand blender and season to taste
Skaka drinkingredienserna i en shaker tillsammans med is. Förbered ett Martiniglas med sockerkant genom att doppa glaset i äggvita och sedan i strösocker
Kockens Potatismos. 4 portioner. 1 kg. matpotatis, skalas (jag har fast potatis). 1-1½ dl grädde. 20-30 g. smör. 1 tsk baskrydda (smaka av sedan om du vill ha mer)
Är jordnötssmör din grej. Om det är så kan du fortsätta läsa, om inte, sluta läsa ofördröjligen. Dessa är en ny form av snickers fastän bättre, som brownies fastän bättre, som cupcakes fastän bättre
Ingredienser6 msk malda linfrö 2 dl vatten2,5 dl finmalda morötter 2,5 dl finmalda rödbetor 5 dl solrosfrön malda till mjöl30 g persiljaBasilikaOreganoTimjanKyndelRosmarin1 msk shoyu sojasåsHavssaltGör så härBlanda Linfrö o Vatten i en skål och ställ åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.