Skaka drinkingredienserna i en shaker tillsammans med is. Förbered ett Martiniglas med sockerkant genom att doppa glaset i äggvita och sedan i strösocker
Kockens Potatismos. 4 portioner. 1 kg. matpotatis, skalas (jag har fast potatis). 1-1½ dl grädde. 20-30 g. smör. 1 tsk baskrydda (smaka av sedan om du vill ha mer)
Thanks to this amazing blog, not only did I eat the whole tin of brownies in one weekend, but I also managed to find true love in the marriage of chocolate and peanut butter
A cozy and warm soup for chilly Autumn days. Tänk att en soppa kan bli så god på så få ingredienser. Jag är väldigt förtjust i sweet & smoky kryddblandningen från Nude Spice och den passade perfekt ihop med morötter och jordnötssmör
Ingredienser6 msk malda linfrö 2 dl vatten2,5 dl finmalda morötter 2,5 dl finmalda rödbetor 5 dl solrosfrön malda till mjöl30 g persiljaBasilikaOreganoTimjanKyndelRosmarin1 msk shoyu sojasåsHavssaltGör så härBlanda Linfrö o Vatten i en skål och ställ åt sidan
Puree soup is very easy to make and I recommend you to make a bigger batch, so you have soup the following day for your lunch box or why not freeze it and heat it up when you do not have time to cook
you want to vary yourself and make broccoli puree instead of mashed potatoes. Puree with Goat Cheese. Ibland vill man variera sig och göra broccolimos istället för potatismos
Så till en ny. kompott till ”veckans matlåda”. Jag har ju som sagt börjat med veckans matlåda. och kommer framöver att leka fram en ny smaksättare till den annars tråkiga
Idag har jag bekantat mig med en ny grönsak som jag aldrig tidigare smakat. Det handlar om butternutpumpan eller butternutsquashen som den också kallas
Till soppan serverades mozzarella och tomat smörgås i ugn. Till middag gjorde jag grönsaks puré soppa. Den är mättande och perfekt att göra när man vill bli av med grönsaks resterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.