Pumpernickel på solrosfrön och hela rågkorn
Bröd att baka
Bröd att baka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • SURDEG
  • 1. Blanda och låt jäsa 16 - 18 timmar i rumstemperatur ..
  • 350 g fint rågmjöl
  • 350 ml vatten
  • 50 g surdegsstart >> Läs mer om surdeg på Surdegshjälpen
  • DEG
  • 3. a) Blanda och knåda
  • Surdegen (från ovan)
  • Skållningen (från ovan)
  • 380 g ml vatten
  • 400 g fint rågmjöl
  • 300 g grovt rågmjöl
  • 27 g salt
  • 100 g mörk sirap
  • 120 g solrosfrö
  • b) När degen är färdigknådad låt den vila i 30 min c) Knåda sedan degen igen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.