Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
1 brk krossade tomater. 2,5 dl gröna linser. Tillsätt de torkade kryddorna och låt dem fräsa med 1 min. Koka upp, sänk värmen och låt det puttra 1 timme. 1 brk krossade tomater. 2,5 dl gröna linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.