Sätt bakugn på 160°C. Klä en form med ca. 26 cm i diameter med bakplåtspapper i botten. Smöra ej kanterna. Vispa äggvitor lätt, sedan vispa hård med en nypa salt och ½ tsk citronsaft
Sedan tycker jag själv att det blir väldigt gott att toppa kexen med riven ost (fan som jag är av tyska käse-kürbiskern knäckebröd) så vill man kan man välja någon god ost och göra så, dock finns det en risk att det blir för salt om man utöver ost tidigare strött över havssalt
Blanda rapsolja och pressad vitlök att pensla bröden med. Dela degen i 15 delar och kavla ut langosbröd på mjölat bord. Värm upp oljan till 180 grader och fritera bröden i ca 4 min på varje sida beroende på hur stora de är
-) Ja, han har inte bara tagit över föräldraledigheten här hemma utan även brödbaket. Brödet som vi valde att göra kommer ifrån boken "Enklare bröd" vilken jag verkligen kan rekommendera, många bra enkla bröd, både med surdeg och utan