Denna pulledpork-gryta är gjord på naturliga ingredienser och är helt paleo-vänlig. Man ställer liksom bara in hur länge grytan ska kokas och så när det har kokat i angivna timmar slår grytan automatiskt om till varmhållningsfunktionen
Fördelen med att göra den typ av pulledpork i gryta med vätska är att du får en riktigt god såsbas, antingen för att servera till steken eller frysa in som soppbas
Stek lök och vitlök i lite smör och lägg ner i grytan. PulledPork. Lägg köttet ovanpå i grytan. PulledPork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013
Lägg köttet i en stekgryta med lock som tål att stå i ugnen. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Ta upp köttbiten ut grytan och dra isär köttet genom att använda en gaffel. Pulledpork. Rör ner lite av skyn från grytan i det dragna köttet så att det inte blir så torrt och dessutom får köttet god smak från skyn
Lägg den sedan i en gjutjärnsgryta (med lock) som du hällt oljan i. En annan maträtt som är bra att förbereda innan som passar till en sådan tillställning är pulledpork
Jag använde lergryta, enligt Linda funkar det med gjutjärn med. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
smör och olivolja till grytan. Nu har vi äntligen gjort PulledPork. Lägg den i den smorda grytan. Servera med hamburgerbröd, avokado, löken från grytan och mer barbequesås
Gnid in köttbiten med salt och peppar och lägg det i en gryta med tillhörande lock. pulledpork. När köttet är färdigt, dela isär köttbiten längs fibrerna med en gaffel så att det faller isär och blandas med såsen i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.