Vi äter ofta pulledpork och nuförtiden lagar jag den iminCrockPot. Lägg fläskkarrén iCrockpoten. Mariandenvarierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Pulledpork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer på sistone är pulled beef. Naturligtvis var jag tvungen att testa detta och jag använde minCrockPottill detta
KYCKLINGLÅRFILÉERI TOMATSÅS / PULLEDCHICKEN (CROCKPOT). Om man vill kan man göra pulledchicken av kycklingen när den är färdigtillagad, då är det bara att dra isärkycklingköttet med hjälp av två gafflar och blanda med valfri mängd tomatsås
Ja att vår premiärmiddag var pulledchicken har ni ju redan förstått, men hur det hela gicktill är ju fortfarande höljt i dunklet (säger man fortfarande så eller är det vi som är antika
Att göra pulled lamm är något vifaktisktinte har testat förr, men när herr M får för sig att prova något så är det bara att göra ett försök och detta var ett alla tiders lyckat sådant
Vare sig du tillagariCrockpot eller gryta i ugn är det slutliga resultatet att få ett mört kött. Tunt, mört skivat nötkött varvat med potatisskivor och stekt lök som får puttra ihoptillsammansi en god sky av bland annat mörk öl
Steken, uppskivad och klar att serveras med varm skysås, kokt potatis och grönsaker. Det är inget nytt tilltag med pulledpork, snarare lite uttjatat för ALLT ska vara ”pullat” nuförtiden
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledporki söndags. Redan vidniotiden på morgonen åkte grisenini ugnen och där fick den stå i nästan niotimmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.