Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
BAKADE FIKONMEDGETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
4 500 g brysselkål 2 msk smör salt och peppar 1 apelsin 2 msk balsamvinäger (eller fikonvinäger) 1 msk strösocker 4 färska fikon 65 g salladsmix 1 dl valnötter 200 g getost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg upp sallad medgetosten skuren i bitar, ringla olja, vinäger och vitlöksyoghurt över. Ett mört kött med mycket smak, inte långt ifrån fläskfilé i smak och konsistens
Lägg björnbär, fikonoch pekannötter på osten och strö över granatäppelkärnorna. När sockret har smält och börjar bli gyllenbrunt, ringla det över brieosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.