1 flytande
honungGör så här: Sätt ugnen på 250 grader. Blanda honung och timjan till timjanhonung. Skala och skiva rödlöken. Blanda den med vinäger och balsamvinäger i en kastrull. Koka upp och sjud ca 1 minut, tills vinägern kokat in. Låt svalna. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk. Dela degen i sex bitar. Kavla ut till rundlar, knappt 20 cm i diameter. Lägg dem två och två på plåtar klädda med bakplåtspapper. Riv mozzarellan i strimlor och riv parmesanosten. Blanda mozzarella och parmesan. Fördela blandningen på bottnarna. Grädda i nedre delen av ugnen ca 10 min. Skiva fikon och getost och lägg omlott på pizzorna. Strö över valnötter och timjan. Grädda i övre delen av ugnen 10-15 min. Ringla över lite timjanhonung.
Svamppizzamedgetost, fikonoch serrano. En underbart god höstpizzamed mustiga smaker. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
BAKADE FIKONMEDGETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
-Det går nog inte att få en godare pizza, och jag håller absolut med där. Det sägs ju att nyårsdagen är den dagen då pizzabagarna får baka pizza för glatta livet
Schysst, glutenfri pizzamed tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Vi bakade ihop en hälsosam pizzaoch toppade med en förjäkla fin kombination vi slängt ihop förr
Pizza Bianco med portabello ochfikon är som en dröm i smaker. När pizzan är färdiggräddad, toppa med pinjenötter, bladspenat och rejält med hyvlad parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.