Forma osten med en stekspade till en tunn rundel och stek tills den är gulbrun. Drag pannan från plattan och låt ostplätten stelna lite så att den går att lyfta
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Varva parmaskinka, fikonoch mozzarella på två tallrikar. Rör ihop dressingen och ringa den över. 4-6 skivor parmaskinka. 2 färska fikon i klyftor. 4-6 skivor parmaskinka. 2 färska fikon i klyftor
4 500 g brysselkål 2 msk smör salt och peppar 1 apelsin 2 msk balsamvinäger (eller fikonvinäger) 1 msk strösocker 4 färska fikon 65 g salladsmix 1 dl valnötter 200 g getost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
(Detta kan du med fördel göra en dag i förväg. Skrubba och koka rödbetorna mjuka. Låt svalna och skala. Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen och spola den sedan kall
(Detta kan du med fördel göra en dag i förväg. Skrubba och koka rödbetorna mjuka. Låt svalna och skala. Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen och spola den sedan kall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.