På Gräsö camping fick jag dessa riktigt godafärskaräkoroch en kall öl. När jag är på semester så här äter jag gärna ute på restaurang, eller lagar väldigt enkel mat som sallad
Jag kan tänka mig att det blev extra god just för att det var hemmaodlade, nyskördade tomater, men jag har gjort den på köpta ocksåoch det var himmelskt gott det med
Jag fick tag på några paprikor till billigt pris ochgjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa. Det börjar bli kyligare ute och det börjar finnas billiga ochgodarotsaker i våra affärer, det betyder tid för soppa
Låt de ligga och vila på lite papper en stund och trä de sedan på spätt. Här är en liten förrätt, aptitretare eller bara en lätt rätt som man kan göra om man hittar lite räkorsom ligger och skräpar i frysen
Skala räkorna. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och hacka chilin. Smaka av med salt och peppar. Serveras med nudlar, ris eller couscousoch grönsallad
Enklare kan man inte fixa en festmåltid, fast man måste ju bo i Sverige och ha tillgång till att köpa färskaräkoroch då speciellt dom från Smögen förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.