Häll av vattnet på tonfisken. Hacka och skiva lök, chili och paprika. Fräs currypastan i smör på spisen. fräs löken , chilin, tomaterna och hälften av paprikani den
Sötpotatis, egenodlad squash och färsk pottis. Grillen är igång här nästan varje dag och härom dagen provade jag på en ny grillrätt som jag hört så mycket om, bacon explosion
Mosa pottiseni kastrullen eller pressa den i en purépress. Igår var det dags för kockduellen igen. Efter många månaders googlande & inspirations sökande var det upp tillbevis
Koka potatisen så att det ganska precis är klar, gärna en liten kärna imitten. Lägg potatisarnai en stor ugnsform och pressa dem en gång med en gaffel så att de blir halvplatta (Bästa sättet jag kom på att beskriva det
Fördela potatisen på fyra folieark. Fördela lagom med dilli varje paket. iknippedill,Ugnsfolie. 225 grader ca 45 min Börja med att skalla potatisen och skär pottiseni slantar. Öppna matjesilsburkarna 1/2 burk matjesill fördelas i varje paket. Skala och skiva löken 1/2 lök i varje paket Fördela smöret i fyra lika stora delar iklicki varje paket. Knyt ihop paketen lägg paketen på en plåt ini ugnen ca 45 min Servera knäckebrod en god ost en öl och eventuellt en snaps. Denna rätt har gjort succe bland våra vänner 4 portioner ,,ca 12-16 potatisar. 2 burkar matjesill
Instructions. Add the chicken broth to the slow cooker, add the cayenne, garlic powder, onion powder, oregano, red pepper flakes, paprika, salt and pepper
Det här är läbbigt gott om ni gör det på rätt sätt. Intebilligt, men en perfekt helgrätt. Inköpslista. VitlökSmörVitlökspepparChilipulverHerbes de provance (findus)PotatisOxfiléHur gör man då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.