Några iaktagelser jag har gjort på de finska restaurangerna som inte förekommer i Sverige. Innan jag kom till Finland hade jag lite funderingar över vad man äter för mat här
Till min intresanna upplevelse om Güveç. Güveç är en turkisk gryta som görs i en speciell lerform. När jag ska laga något nytt brukar jag jämföra olika recept
men tänkte bara delge min iaktagelse när man har exakt mellan 21. Okej, nu skall man inte klaga när man står framför ett dignande buffébord, dessutom åkandes med jobbet
Till min intresanna upplevelse om Güveç. Güveç är en turkisk gryta som görs i en speciell lerform. När jag ska laga något nytt brukar jag jämföra olika recept
"Kotaro Oshio med låten Splash". (instrumental). Gillar Kotaro's stil. Det är en skön och avkopplande låt. Det behövs denna dag då den blev en jäktad, regning och rejält blöt sådan med ovanligt mycket utgifter pga att jag hjälpte en närstående med "behovs" inköp
Detta är en intressant iaktagelse. Den andra intressanta iaktagelsen är att jag tidigare sagt "LCHF är så bra, jag har inte längre mattankar" och i ett senare inlägg hävdar jag att carnivore tog bort mina då "obefintliga" mattankar
Jag lovade ju i förra veckan att jag skulle återkomma med mina iaktagelser från Köpenhamn, men så blev det ju inte (pust) Kortfattat kan jag säga att jag inte hade så värst stora förväntningar när jag åkte
Det var trist att behöva göra dessa iaktagelser på sitt eget barn. På mitt eget barn. På semestern i Malaysia denna gång (till skillnad från förra resan dit för 3 år sedan) kan man inte direkt säga att Eric vidgade sina smaklökar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.