Tinas Thailändska Jordnöts Pulled Chicken
aphroditez
aphroditez

Tinas Thailändska Jordnöts Pulled Chicken

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 3- 4 st kyckling filer
  • 1 Paket kockos mjölk
  • 3/4 cup chunky natural peanut butter
  • 4 Stora Klyftor Vitlök
  • 3 Tsk Kinesisk soya sauce
  • 1 Pressad Färsk lime juice
  • 2 Tsk rice wine vinegar
  • 3 Tsk honung
  • 1/2 -1 Tsk red Chilli flakes ( Steka i och i Röran)
  • 2 dl Krossade Jordnötter att Dekorera med
  • Rice, rice noodles, or lettuce leaves, for serving

Beskrivning

    Instruktioner

    Ordna kycklingbröst i botten av en stor crock pot

    Blanda ihop kokosmjölk, jordnötssmör, vitlök, honung, sojasås, limejuice, risvinäger och röda paprikaflingor. Blanda tills den blir smidig) Häll över kyckling.

    Täck och koka på LOW i 3 till 5 timmar (eller tills kycklingen är kokad genom och öm men inte överkokt, beroende på styrkan hos din crock pot.

    Ändra temperaturen till VARM.

    Ta bort kyckling från crock potten, skär i bitar och strimla.

    Lägg tillbaka strimlad kyckling till Crockis så att den absorberar sås och varm igenom.

    Servera kyckling och sås över kokt vitt eller brunt ris, kokta risnudlar eller fyllda i stora salladsblad, som omslag.

    Garnera med hackade jordnötter, och ytterligare röda pepparflingor, om så önskas.


    ??????????????????



    Instructions in English

    Arrange chicken breasts in the bottom of a large slow cooker.

    In a medium bowl, stir together coconut milk, peanut butter, garlic, honey, soy sauce, lime juice, rice wine vinegar, and red pepper flakes; mix until (mostly) smooth) Pour over chicken.

    Cover and cook on LOW for 3 to 5 hours (or until chicken is cooked through and tender but not overcooked, depending on the strength of your slow cooker).

    Reduce slow cooker temperature to WARM.

    Remove chicken from slow cooker, cut into chunks, and shred.

    Return shredded chicken to slow cooker to allow it to absorb sauce and heat through.

    Serve chicken and sauce over cooked white or brown rice, cooked rice noodles, or stuffed inside large lettuce leaves, as wraps.

    Garnish with chopped peanuts, and additional red pepper flakes, if desired.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.