Servera potatisbullarnamed baconet och gärna med lite rårörda lingon till. Vill du smaksätta bullarna så använd fantasin och lek med lite färska örter te
Stek i riktigt med smör och servera medlingonoch bacon/fläsk. Det är billigt, gott och går snabbt. Men potatisbullarna klara helt klart att stå på egna ben med eller utan blod som alternativ
Garnera medlingonoch timjan och servera med kokt potatis. Kom över det när jag satt och kikade i en av mammas tidningar, och eftersom alla ingredienser fanns hemma (utom squash ochlingon, så de hoppade jag över) var det bara att bege sig till köket och sätta igång
Ingredienser 1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning 1 st gul lök 2 dl rött vin 5 dl viltbuljong 2 msk tomatpuré 4 st enbär 0. 5 dl japansk soja 12 st steklökar 2 st vitlöksklyftor 200 g blandsvamp - rensad Garnering 2 dl lingon Tillbehör potatismos Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Någon vanlig, gul kantarell och några rödgula trumpetsvampar följde med i korgen också. Vi har haft lyxen att få en massa älgkött av svärfar som jagar och härom helgen var vi och hälsade på svärisarna som bor i Bergslagen och hittade hur mycket trattkantareller som helst
Vad du behöver1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning1 st gul lök2 dl rött vin5 dl viltbuljong2 msk tomatpuré4 st enbär0. 5 dl japansk soja12 st steklökar2 st vitlöksklyftor200 g blandsvamp - rensadGarnering2 dl lingonTillbehör potatismos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.