Matiga och goda potatisbiffar som serveras med en fräsig örtyoghurt. De är goda att avnjutas som de är med en sallad eller varför inte bröd som ”burgare”
. Potatisbiffar med conditerad äggula och magold ja, gårdagens brunch. Jag var sugen på något nytt, eller iaf en ny kombination och då föddes den här kombinationen
På denna blogg samlar vi alla recept som vi gillar. Receptet nedan har kommit att bli en riktig klassiker, vilket i matsammanhang betyder en rätt som lagats om och om igen
På sommaren ska man göra det så enkelt för sig som möjligt. Att stå timmavis i köket en riktigt solig sommardag är inte min grej - hur roligt jag än tycker det är att laga mat
Maakouda är goda potatisbiffar som görs i både Marocko och Algeriet. De kan kryddas och smaksättas på olika sätt och man kan enkelt variera smaksättningen efter smak
När den indiska familjen kommer på besök gäller det att imponera lite med sina matlagningskonster. Det är alltid roligt att komponera och klura på olika sorters rätter som passar alla i familjen
Undrens tid är inte förbi. Mannen tittade skeptiskt på de här halloumi- och spenatbiffarna, tog en tugga och utbrast sedan att det var "topp 1 vegetarisk mat"
Skala och skär potatisen i bitar. Koka potatis och grönkål mjuka. Häll av och spara kokvattnet. Skär bort grova delar på grönkålen och hacka bladen fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.