Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Melting potatoes – Saftig ugnsrostad potatis med timjan, citron och vitlök. Du kan smaksätta både potatisen i ugnsrostningen såväl som buljongen med t ex citron och vitlök
Vi brukar mest äta potatis som tillbehör, men eftersom det är väldigt billig mat, som dessutom oftast är lokalproducerad, försöker jag ibland laga maträtter med potatis som huvudingrediens
Grymt goda som tillbehör till maten eller bara att avnjuta dem som de är med en god dippsås. Vi serverar gärna dessa med cornflakespanerad kyckling, recept hittar du HÄR
Serveras med stekt bacon och lingonsylt. 4-5 kokta potatisar 2 ägg6 dl mjölk3 dl vetemjöl1 tsk salt1 krm pepparVispa samman ägg, hälften av mjölken, mjölet, salt och peppar till en slät smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.