Ta upp alla bitar med hålslev och lägg dem åt sidan. Tillsätt champinjonerna och blanda väl. Mosa vitlöken, blanda den med köttet och värm upp grytan långsamt på spisen
Pudra över någon msk mjöl och tillsätt sedan vätska, lagerblad och lite torkad timjan. Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen BoeufBourguignon
Skölj ur stekpannan med lite vatten mellan stekomgångarna och häll i grytan. Smaksätt med salt, peppar, timjan, skalad och skivad vitlök, lagerblad, tomatpuré, fond
Ibland händer det. Det var sjukt länge sedan jag åt en riktig boeufbourguignon. Receptet är testat och serverat till tio pers, både köttätare och vegetarianer, under en stormiddag här för någon dag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.