Skär champinjonerna ochpaprikan i strimlor och tillsätt även dessa. Ett bra och enkelt recept när man behöver mycket mat samtidigt som det behöver gå fort
Skiva zucchinin och skär paprikan i tärningar. Skillnaden mellan en omelett och en frittata är sättet man serverar dem pâ - omeletten serveras vanligen vikt medan frittatan serveras öppen
Blanda ihop mandelmjöl, polentaoch bakpulver. Vispa margarin och socker poröst. Rör ned mjölblandningen varvat med ägg och citronskal i skålen med margarin och sockerblandningen
tillsätt tomater och salsa och krydda med farinsocker, vinäger ochpaprikapulver. -) första gången jag skulle göra polenta stod jag med pannan i djupa veck och näsan ner i beskrivningen hela tiden
Blanda ner paprikastrimlorna, lagerblad, tomatpuré, crème fraiche, grädde och vatten. Men den är ju helt sann och hade kunnat vara ännu längre om jag hade skrivit ut alla tillbehören också
Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. Jag fastnade för ett recept som såg enkelt och gott ut, och sen delegerade jag ut matlagningen
Fördela köttfärsröran i paprikahalvornaoch strö över osten. Skölj och dela parikorna. Fräs nötfärs, hackad lök och hackade champinjoner i en stekpanna med matfett
När paprikan kallnat skalas den och kärnhuset tas bort. Jag tror faktiskt att jag kan uttala både ”bouillabaisse” och ”rouille” på franska, så något måste väl ha fastnat på franskalektionerna i skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.