Ansa och tärna paprikahalvorna. Lägg bröden på varandra och täck med aluminiumfolie. Krydda med salt. För lång uppvärmning gör att bröden klibbar ihop och är svåra att sära på
Börja med att hacka lök och vitlök, tärna paprikaoch morot. Det finns så mycket bra med det här receptet, det är enkelt, går fort att laga, det är billigt och det är också vegetariskt
Ovanpå hummusen toppar ni med halloumi, avokado och granatäppelkärnor. Jag vet att man äter som allra bäst för kroppen när man varierar sig och jag vet också att jag gör vår värld en tjänst genom att några dagar i veckan inte äta kött
Jag gjorde min tomatsås genom att använda en burk krossade tomater av hög kvalité (annars blir såsen bara vattnig) som jag kokar upp tillsammans med oregano, havssalt och lite svartpeppar
fänkålssoppa, tofustroganoff och potatispaj med feta ochsoltorkadetomater. Ha i ett rejält sprut tomatpuré och låt koka några minuter medan du skär ett tofublock och ett gäng små tomater i mindre bitar
Mitt liv som flexiterian fortsätter och jag konstaterar att jag numera äter mer vegetariskt än kött, något som har medfört att min så aldrig sinande energi har ökat ytterligare
pastasvarta oliverkikärtor, en liten burksoltorkadetomater,finstrimlade, en halv burk,fänkål,finstrimlad, (ca en halv till 2 pers)(valfri)salladsdressing
Blanda med strimlade tomateroch skivad purjo. Blanda allt och smaka av med salt och peppar. Gör en dressing på oljan tomaterna legat i och vinäger, eller gör en egen vinägrett - 3 delar god olja, 1 del vinäger
Skiva de soltorkadetomaterna. Igår var sista dagen att tävla om Estrellas nya ostbågar så jag ska utse vinnarna idag och återkommer imorgon med resultatet
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkadetomater i olja ochpaprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.