Rimmatorskengenom att salta den över allt kött med havssalt. Smältsmöret i en kastrull. Räkor. Torsk. Medantorskenrimmar så tillsätt övriga ingredienser i en kastrull och låt koka upp
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesanoch en god kryddblandning
Jag pocheradedomoch serverade med en råraka på mandelpotatis, dill-aiolioch handpillade räkor. Skala räkornamen spara alla överblivna skal, de är perfekta att kokafond eller soppa på
På bilden ser ni en enkel pasta medräkorsom är kryddad med bland annat vitlök ochcitronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycketsom helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.