Portionera ut i små skålar och ställ ini kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på IcaMaxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Goda chokladpralinertilljul. Tillsätt jordnötssmöret och rör samman allt till en smet. Så var det dags att börja göra julgodis, jag vet – det är litetidigt men ska man hinna skapa lite recept så är det bäst att börja itid
Skär sedan upp lagom stora bitar med en vass kniv. Rör tills smeten är blank. Perfekt denna jul då det är mer stressigt än vanligt med allt som är kring oss just nu
Tillsättövrigaingr. Fräs löken lätt i smör utan att den får ta färg. utom madeira. Rör om flera gånger under koktiden och kontrollera att det alltidfinns vätska i botten, utom när rödkålen är färdig
Jag tog nötfärs i år och. blandade ilite av varje. Riven lök. Spiskummin. 1,5 dl cremefraiche. sista stunden i ugnen på 180 gr. 1,5 dl cremefraiche. sista stunden i ugnen på 180 gr ⭐️⭐️⭐️
och bara en vecka kvar tilljulafton. Tillsättgelatinbladen och rör om. Om du inte ännu har klart på hurdan dessert du ska servera under julen så kan jag starkt rekommendera en krämig pannacotta
Ha nu en fin söndag allihop och julstökalagom så niinteblir alldeles utschasade. Salladen passar förresten även när det inte är jul, smakerna giftersigväldigt bra tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.