Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter. Värm ugnen till 200 grader
Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka ner till hälften. Koka revbensspjällen i saltat vatten i vatten 2-3 timmar tills köttet är mört. revbenen i 225°C i ugnen tills dom fått fin färg och krispig yta. 2 dl julmust. Revbensspjäll med glaze 1,2 kg tjocka revbensspjäll 2 dl julmust 0,5 dl soja 50 g färsk ingefära 4 st nejlikor 1 dl ljus sirap 2 st stjärnanis 0,5 st urkärnad chili
Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
Olja också in saxen och de två stekspadar du behöver för tillverkningen. Fortsätt att arbeta och vika massan tills den är så sval att du hantera den med händerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.