Annorlundasallad till jul, med ruccola, spenat, fikon, dadlar, mozarella och blåmögelost
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 påse ruccola, 65 g - gärna ekologisk
  • 1 påse späda spenatblad - gärna ekologiska
  • 3 - 4 färska fikon
  • 6 - 8 färska dadlar
  • 1 förpackning minimozarella
  • 75 g blåmögelost - jag använde laktosfri Aura
  • gärna rostade nötter av något slag om man tål det
  •  
  • Dressing
  • 3 msk fin jungfruolivolja - jag använde en som är citrussyrlig och smaksatt med bergamott
  • 1 msk fruktig balsamico - jag använde en gotländsk salmbärsbalsamico
  • lite nykvarnat Himalayasalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.