Plantbaserad bibimbap
EMELIE HEIDLING
EMELIE HEIDLING
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 250 gram tofu
  • 250 gram svamp
  • 3 msk ljus soja
  • 1 msk råsocker
  • 4 tsk sesamolja
  • 2 msk vitt vin
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 dl rund
  • 20 rädisor
  • 5 cm purjolök
  • 3 dl kimchi
  • 1 stor gurka
  • 1 tsk ättika
  • 2 tsk socker
  • 1 krm salt
  • 2 tsk koreanskt chilipulver
  • Marinerad spenat
  • 250 gram färsk spenat
  • 1 msk ljus soja
  • 1 fint skivad salladslök
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk rostade sesamfrön
  • 150 gram färska böngroddar
  • 1 krm salt
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 tsk rostade sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.