Bibimbap med tofu
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g Tofu
  • 20 g Purjolök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 tsk Chilipeppar Röd
  • 1 msk Rapsolja
  • 1 msk Japansk soja
  • 1 tsk Honung
  • 15 g Alger
  • 0.5 st Salladslök
  • 1 msk Japansk soja
  • 1 msk Sesamolja
  • 2 msk Sesamfrö
  • 0.5 st Gurka
  • 0.5 st Salladslök
  • 1 msk Ättika
  • 1 msk Strösocker
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 0.5 dl Vatten
  • 1 tsk Chilipeppar Röd
  • 4 st Ägg
  • 1 msk Rapsolja
  • 1 st Böngroddar
  • 4 tsk Sriracha
  • 4 dl Jasminris
  • 1 st Salladskål
  • 0.5 st Chilipeppar Röd
  • 1 msk Ingefära
  • 2 msk Honung Flytande
  • 0.5 dl Rapsolja
  • 1 st Lime
  • 1 tsk Vitvinsvinäger
  • 1 tsk Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.