När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Hembakta pitabröd är supergott. Bara att frysa dom och ta upp och värma när det är dags att äta. Man kan fylla dom med kyckling, köttfärs, ost, grönsaker eller det man vill
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Har inte ätit pitabröd på åratal, så jag blev jättesugen på att prova göra det
Pitabröd. )Dessa schyssta pitabröd är verkligen så himla goda. Hemligheten med pitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer
Tänkte däremot skriva om en god tonfiskröra som vi hade i pitabröd tillsammans med sallad. Värm pitabröd i ugnen och fyll de med röra och sallad växelvis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.