Arbeta degen blank och smidig. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37 grader. Knåda degen på mjölat bakbord och dela den i ca 16 bitar. Nagga och grädda i gjutjärnsstekpanna på medelvärme, ca 2 minuter på var sida
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Bara att röra ihopa, platta till och steka ett par minuter på varje sida - enkelt och supergott. Blanda först de torra ingredienser, blanda sedan ner margarinet och filmjölken
Blanda ner sirap, salt, rågsikt och det mesta av vetemjölet. Arbeta degen blank och smidig. Lägg en kaka på varje plåt och gör kakan lika stor som plåten är bred
Kommentarer
maren-13
Bara så jätte gott?
Logga in eller Registrera för att kommentera.