Naan är ett platt indiskt bröd, som går utmärkt att grädda på kolgrillen. Naan är ett perfekt tillbehör till kyckling, fläsk eller nötkött, och skulle det mot förmodan bli lite bröd över, så funkar det kanon att frysa ner
0. 5 liter vatten (rumstempererat). 125 g jäst. 12 tsk salt. 11 tsk olivolja. 111 dl (660 g) Kungsörnen KärnvetemjölKolla gärna in Matgeeks video när han bakar nattjästa frallor för att få bakninginstruktioner steg för steg
Riktigt uppblåsta bröd som går att fylla med det du tycker är gott. Ingredienser till 8 bröd. Lägg bröden på plåt med bakplåtspapper med undersidan upp (4 bröd åt gången blir bra). Grädda bröden mitt i ugnen cirka 10 minuter
Tänkte ge er receptet på ett av mina favoritbröd, som jag bakade till middagen igår. Det är ett kalljäst bröd så man snor ihop degen på morgonen och låter det jäsa under dagen och sedan bakar man ut det när man kommer hem så har man ett nybakat bröd till soppan med minimal tidsåtgång
Det här brödreceptet jag ska bjuda på nu är både ett vackert bröd och så är det väldigt gott också. Pensla brödet med vispgrädde och strö över vallmofrön
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Grädda mitt i ugnen ungefär 8 minuter tills bröden fått fin färg
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt