Pistasch- och vaniljfyllda bullar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2.5 dl mjölk
  • 25 g jäst
  • 100 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 tsk salt
  • 6 3/4 dl vetemjöl
  • 100 g mandelmassa
  • 75 g smör
  • 0.5 dl florsocker
  • 50 g pistaschmandel
  • hushållsfärg
  • 2.5 dl mjölk
  • 0.25 tsk vaniljpulver
  • 0.75 dl strösocker
  • 3 st äggulor
  • 0.75 dl majsstärkelse
  • 25 g smör
  • ägg
  • smält smör
  • strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.