)Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök
Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela med mig av den
Skala och klyfta potatis och rödbetor. Smula över getost. Lägg i en smord ugnsform och salta och peppra. Vispa ihop crème fraiche och grädde och häll över potatis och rödbetor
Getostoch rödbetor med grillat surdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formen med rödbetorna och osten på grillen strax före servering
Tillsätt bladspenaten ochgetosten, rör ihop och servera med desamma. Snubblade förbi receptet av en slump när jag såg bloglovins mail med toppinläggen, ett mail som jag oftast skickar rätt ner i papperskorgen, men tack och lov att jag inte gjorde det säger jag bara
Så kom grabbarna hem och ordningen var återställd. Som jag skrev tidigare så gjorde jag igår en rabarbermarmelad (se recept HÄR) som nu fick samsas med en bit getost
Mixa ruccola med kallpressad olivolja och lite citron, salt och peppar. Salta och peppra. )Blanda ihop philadelphia och chèvre med tomater, basilika och zucchini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.