När kycklingen är klar, ta upp den och morötterna och lägg på fat under aluminiumfolie. Sen blandar vi fonden med grädde till en ljuvlig sås och serverar
Skala och finhacka löken och låt fräsa medkycklingen i någon minut. Smaka av med salt och peppar. Jag hade världens sug efter dragonsås, så jag letade upp ett nummer av LagaLätt där jag fann en sådan sås medkyckling i
paket. Skär kycklingen i bitar och lägg på salladen, toppa med bacon och smulad getost. getost. Salta, peppra och toppa med lite olivolja och balsamvinäger
Servera den grillade kycklingenmed ris, sås och haricot verts. Den passar jättebra till kycklingoch ris (eller fläskfilé och hasselbackpotatis som vi åt den gången jag smakade såsen)
Igår blev det denna goda kombination - kyckling, getost, honung och basilika. Smula getost i en skål. Strimla kycklingfiléerna tunt och stek tills dom är genomstekta
Rensa och dela kycklingen i bitar. Men det blev avokadosallad som räckte båda till gratäng och till det kanske mer passande temat grillat med grekiska smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.