Salta och peppra, lägg på en skivagetost på varje svamp ochringla över liteolivolja. Den här vegetariska förrätten serverade visistvi bjöd på middag, och den kommer jag garanterat att göra fler gånger
Så ljuvligt god den blev. Iblandhittar man kantareller – ochiblandhittar man MYCKET kantareller. Vill man kan man strö på lite smulade vanlnötter ochringla över honung när pizzan är färdiggräddad
Blanda svampen ipotatiskoketoch smulad getost. Skala ochskivapotatis, lök ochvitlök tunt. Tips. Ochvill man så kan getosten bytas ut mot Västerbottenost
Putsa och rengör dinakantareller väl, jag lade dem ett par minuteri kallt vatten. Kantarellerna syltar du med fördel minst två dagar innan de ska serveras
Lägg i färsen, stek den tills den är grynigoch genomstekt. Skala och hacka löken. Lägg i tomatpurén, krossad tomat, , chilisås, buljongtärning, vatten, pressa ner vitlöksklyftorna
I dag hade vilitefunderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter litefunderingaroch "ännavännande" så kom vi fram till att vifaktisktinte var riktigt sugna på det
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Skär av toppen på tomaterna och gröp ur dem. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehörtill en köttbit
En härligkombination av salt skinka, söt honung ochgetost. Den här förrätten testade jag för några helger sedan då vi bjöd vänner på middag, det blev riktigt gott och enkelt att fixaoch förbereda är det också
½ literkantareller. Blanda alla ingrediensernatill pajdegen och knåda ihop dem till en smidig deg. Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfiléochkantareller. Skär fläskfiléni en cm tjocka skivor, bryn köttskivornai smör och krydda med salt och svartpeppar
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får liteinspirationtill nyårsmaten
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Ankitillhörledighetskommittén från och med i dag medan Håkan jobbar på fram tilli morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
)Förrätten blev gratineradgetostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.