Pilsnerkalops
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1,2 kg högrev utan ben
  • salt
  • vitpeppar, ur kvarn
  • 3 msk smör
  • 2 rödlökar, skurna i klyftor
  • 4 palsternackor, skalade och tärnade
  • 4 msk vetemjöl
  • 2 dl vatten
  • 16 kryddpepparkorn
  • 50 cl ljust lageröl
  • 1,2 kg högrev utan ben salt vitpeppar, ur kvarn 3 msk smör 2 rödlökar, skurna i klyftor 4 palsternackor, skalade och tärnade 4 msk vetemjöl 2 dl vatten 16 kryddpepparkorn 50 cl ljust lageröl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.