Till det drack vivittvin från Chilemed druvan chardonnay som passade väldigt bra. Lax är väldigt gott och går att variera både itillagning och medolikatillbehör
Vänd pilgrimsmusslornai salt & peppar. Avnjut medförrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Förbered salsan genom att köra samtligaingredienseri blender tills den blivit slät
Lägg det färska pilgrimsmusslornaicitronsaften att marinerasi en halv timme. Skala sparrisenmed en potatisskalare eller om du har en riktigsparrisskalare använder du givetvis den, dela sedan varje sparris på längden i fyra bitar
Vi åt kycklingentillsammansmed pasta och en klicksvartvinbärsgelé. Trötta och hungrigafick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela medmig av den
Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Grädde, vittvin, vitlök och räkor. Rör ihop grädde, vin och vitlök - tillsätt ex ljus Maizena
Smaka av med salt, svartpeppar och finhackaddill. Denna gången testade jag något nytt med skaldjur. Smaka en bit så vet du om de är klara, köttet ska vara vitt och fast rakt igenom
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. ½ l vittvin. När löken är klar häll i tomathacket och dom rostade tomaterna, kalvfonden, vattnet och hälften av vinet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.