Inget mindre än fetaostbiffar. Fetaost är något vi har väldigt svårt att få nog av, men ibland inser vi att är det roligt att variera lite från vår standard - grekisk sallad
Servera med valfria tillbehör God kall sås. 500 gr blandfärs 1 paket fetaost Salt och peppar Blanda ihopochforma biffar. 2 dl cremefraiche 2 msk sweetchillisås 1 vitlöksklyfta Salt och peppar - Läs hela inlägget här 500 gr blandfärs. 1 paket fetaost. 2 dl cremefraiche. 2 msk sweetchillisås
Blandfärsbiffar fyllda medfetaost, tomat, basilika och vitlök. Ganska milda i smaken så det går att krydda upp medmerkryddoromman vill eller byta ut vår svenska tomatmot den soltorkadeoljedoppade varianten
) Biffarna är i allt väsentligt hämtade ur Anne AobadiaskokbokMatkärlek. salt och peppar. Efter all julmat kändes det helt rätt med andra typer av smaker
Kombinationenfetaostbiffarochratatouille blev väldigt godihop. Jag smulade ner fetaosten i köttfärssmetenmen självklart kan man skära kuber och trycka ner en bit i varje biff omman vill
Biffar är ett väldigt lämpligmat när man är student då det går snabbt att göra och slänga ner i en matlådatillsammansmed lite vad som helst som finns tillgängligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.