Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Gurka 2 msk strösocker 1 msk ättiksprit (12 %) 1 msk vatten 1/2 tsk salt 1/2 gurka 1/2 kruka persilja Biffar 1 dl mjölk 1/2 dl ströbröd 1 ägg ca 480 g kalvfärs 1 msk senap, gärna dijonsenap 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1 msk smör eller margarin Sås 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl mjölk 1/2 kycklingbuljongtärning eller motsvarande mängd kycklingfond 2 tsk soja salt och peppar 1/2 msk majsstärkelse Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
22 Feb. 19. 28. Twitter. Facebook. Fetaostbiffar. 0kommentarer. Söndagkvällen är kommen och jag hoppas att ni alla samlat nya krafter inför den kommande veckan
Nu ligger grilldoften och oset tätt över villaträdgårdarna här i Glommen. Att cykla genom byn när man är hungrig rekommenderas inte, om man inte är på väg till dukat bord vill säga
Blandfärsbiffar fyllda med fetaost, tomat, basilika och vitlök. Ganska milda i smaken så det går att krydda upp med mer kryddor om man vill eller byta ut vår svenska tomat mot den soltorkade oljedoppade varianten
Det här var en riktig höjdare. Efter all julmat kändes det helt rätt med andra typer av smaker. ) Biffarna är i allt väsentligt hämtade ur Anne Aobadias kokbok Matkärlek
Nu är jag på G igen, jag känner att inspirationen kommer krypande sakta med säkert. Det har varit en torr sommar, både ute i naturen och här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.