Igår lagade jag en god och lyxig middag. Egentligen hade jag inte ork nog för att fixa en lyxmiddag, arbetsveckan har minst sagt varit intensiv och igår var jag helt matt
Idag vart det sommarvärme igen här i Fjällen, eller igen och igen, några varma dagar har vi ju haft men dom är lätträknade men det får man räkna med när man bor i Fjällen
När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarinerad fläskfilé. Det finns hur många recept som helst på detta, men så här gör vi
Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Jag gjorde detta recept som jag hittade i Zetas broschyr "Mat för minglare" när vi hade kalas för dottern härom helgen
1. Pannkaka. Sätt ugnen på 225 grader. Tärna fläsket och stek det i en varm panna utan fett. Lägg över det stekta fläsket på hushållspapper och låt överflödigt fett rinna av