citronsaftI en mixer slå mandel, vatten ochvanilj. )litestevia (tillval). Tillsättövrigaingredienseroch slå igen (försök om det är nödvändigt, tillsätt dadlar)
Inspirationtillmiddagenfick jag hos den trevliga bloggen Tildas kök ochvin. Ett lite mer påkostat vin tycker jag kräver ett lite mer omsorgsfullt dukat bord
våffla med mjuk rörd vaniljglassochlite frysta bär på. Snabbt och supergod då vaniljglassen passar bra ihopmed våfflan ochlite magrare som tillbehör än med sylt och grädde
Bred ut smeten på en plåt klädd mednonstick-ark eller smort och mjölat bakplåtspapper. Vänd direkt upp kakan på ett annat papper som strötts med strösocker
IngredienserPortioner. 4 4 bitar kladdkaka (köpt eller hembakt) 1/2 påse frityrpulver (à ca 65 g) ca 1 l frityroljaTillserveringvaniljglass chokladsås marshmallows färska bär (t ex bigaråeroch jordgubbar) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Ballerina Kanelbulle 20 % rabatt Ballerina 190 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Bryggkaffe 12. - Rabatt Lavazza 340 g Mer info Ladda kupong
våffla med mjukrörd vaniljglassochlite frysta bär på. Snabbt och supergod då vaniljglassen passar bra ihopmed våfflan ochlite magrare som tillbehör än med sylt och grädde
mousse har jag ju gjort innanmedpersikorna är eget recept. Persikorna skar jag i små klyftor. moussen skulle ha smakat punsch med det räckte tydligenintemed den lilla skvätt jag hittadei kylen så jag fick bättra på vaniljsmakenistället
Såhär gott kan det blimedlite färska röda vinbär, jordgubbar och hallon till. det hela slutade med en god dessert medlitebäroch en kula vaniljglass, se bildenlite längre ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.