Garnera med passionsfruktskärnor och myntablad. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Värm grädden, innehållet ur passionsfrukterna och honungen i en kastrull
=) Kul när vi alla kan vara med och hjälpas åt. Mixa persikorna med en stavmixer i en gryta. När pannacottan stelnat häll försiktigt över jordgubbsåsen och tippa runt skålen så pannacottan täcks med ett jämnt lager jordgubbssås
Pressa i saften från citron i gelantinet och rör ner alltihop i bunken med äggsmet. Vänd försiktigt ner äggsmeten i grädden, blanda ihop med en slickepott
Sen är det bara att garnera medfärskabär. Då strödde jag över lite strösocker blandat med brunt rörsocker och brände av det med gasolbrännaren för att få den goda knäckiga ytan
Garnera medbären. Vid servering, strö över råsocker och bränn av med en brännare. 1200 g blandade bär, hallon och blåbär. 13 äggulor 50 g strösocker 1 vaniljstång 1 dl röd mjölk 2,5 dl grädde råsocker, till avbränning 200 g blandade bär, hallon och blåbärVispa äggulor, socker och innehållet som du skrapat ur vaniljstången
Västerbottenpaj med kantareller. Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör
Denna dessert kan även förberedas då den ska serveras kall med nybränt socker på toppen. Fördela smeten i formar ställ dem i en långpanna med vatten (upp till hälften på formarna) och grädda dem i ugnen, tills de stannat
Garnera medbär. Vispa äggvitorna med sockret till ett hårt skum. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färskabär 4 st. Till garnering2-3 dl vispgräddefärskabär tex hallon och blåbär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färskabär 4 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.