Per Morbergs svampsoppa
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 l rensad blandsvamp (kantareller, gul trumpetsvamp, blek taggsvamp)
  • 17 dl grönsaksbuljong
  • 14 dl vispgrädde
  • 11 st gul lök
  • 1 Salt och peppar
  • 10,5 st citron
  • 11 l rensad blandsvamp (kantareller, gul trumpetsvamp, blek taggsvamp) 7 dl grönsaksbuljong 4 dl vispgrädde 1 st gul lök Salt och peppar 0,5 st citronHacka löken fint, sautera den i en kastrull. Lägg i svamp och fortsätt sautera tills vattnet kokat bort. Häll i buljong och grädde. Låt sjuda 7-8 minuter. Mixa din svampsoppa, smaka av med salt och peppar samt lite citronsaft Om du vill ha en tunnare svampsoppa, späd med mjölk.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.