Per Morbergs Boeuf Bourguignon
Leva sunt
Leva sunt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • 50 g rökt sidfläsk i bit eller fläsksvål
  • 1 stor morot
  • 100 g små gula lökar eller schalottenlökar 6-7 st 100 g champinjoner
  • 2 msk rapsolja eller majsolja
  • 3 vitlöksklyftor ev 1/2 dl vetemjöl
  • 75 cl rödvin
  • salt och peppar
  • 1 tsk strösocker
  • 1 kryddbukett med persiljestjälkar, 1 lagerblad, 1 kvist timjan
  • Garnering
  • 100 g hela smålökar 6-7 st 100 g tärnat rökt sidfläsk eller bacon
  • 100 g champinjoner
  • 1/2 dl hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.