Lägg grönsakerna på ett fat, toppa med avokado och blanda varsamt med vinägrett. Kontrollera laxen mot slutet, den ska dela sig lätt när man känner med en gaffel och få en gyllene yta så ge den en snabb skjuts genom att flytta upp den en fals i ugnen och öka värmen till grill om det behövs
Lägg röran på aluminiumfolie och lägg laxen ovanpå. Smaka av med citron, salt och peppar. Krydda den med salt och peppar och eventuellt ekologisk citronpeppar
Servera laxen tillsamans med de ugnsrostadegrönsakerna, basilikasåsen och sallad. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan
Laxmed fetaost, ugnsrostadegrönsaker, avokado och spenat. Pressade citron över laxen, smulade över fetaost och kryddade med Santa Marias roasted garlic and pepper-krydda
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med sweet chili
Salta och peppra laxen och bred på örtblandningen. Skala potatis, palsternacka, morötter och kålrot och skär i stavar och lägg över på en plåt med bakplåtspapper
Ingredienser Portioner. 4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.