Servera laxen tillsamans med de ugnsrostadegrönsakerna, basilikasåsen och sallad. varmrökt laxoch ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan
Servera direkt medlaxenoch de ungsrostade grönsakerna. Laxen blir riktigt, riktigt saftig och god. Bland annat den här urgoda laxen som det så vanligt heter "lagar sig själv" i ugnen
Till laxen blev det förutom en grönsallad medfetaost, ugnsrostad pumpa och squash. Servera det hela med en grönsallad med lite fetaost, oliver, gurka och rödlök
Servera laxenmedgrönsakernaoch salladen. När grönsakerna är klara, strö över basilikabladen. Smörj in laxenmed olja och salta och krydda med citronpeppar
Pressa över vitlöken och krydda med timjan och salt. Blanda om med jämna mellanrum. Smula över fetaosten direkt när du tagit ut formen ur ugnen och servera
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen ochgrönsakerna. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med sweet chili
Den som vill tar även lite svartpeppar och kanske något med mer smak, t. Att rosta potatis medgrönsaker i ugnen på en plåt med lite flytande smör/rapsolja eller bara lite olja blir jättegott till en köttbit, t
Ingredienser Portioner. 4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Tomater, fetaostmed ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilémed. Laxdax var det här i Mårtenssons kök, jo då idag igen men vi har varit väldigt sugna på fisk de senaste dagarna och då kan det dugga extra tätt mellan fiskinläggen här i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.