Lite oklart vem som kom på det här med att ha vodka i pastasåsen, men gott är det. Som en gräddig tomatsås med lite extra untz tack vare vodka, chiliflakes och parmesan
Ha i detta i Vodka/lökblandningen, låt koka upp. ÄNTLIGEN har jag ett användningsområde för den stora flaskan Absolut Vodka som jag köpte för en herrans massa år
Häll i vodkan och låt koka upp tills det avdunstat. 2-3msk vodka. Riv parmesan och hacka upp all lök. Lägg i lite olja i pannan och häll i löken tills de mjuknat
400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
Koka pastan (brukar vara 12 minuter för penne). 400 gram pasta eller enligt paket. 1250 g fläskfile. 1200 g svamp som champinjon, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
400 g pasta penne4 kycklingfiléer1 röd lök300 g champinjoner1 påse babyspenat1 dl vitt (matlagnings)vin5 dl matlagningsgräddeEn skvätt sojaSmör/rapsoljaSalt, svartpeppar och vitpepparLite riven ost att toppa med på tallrikenGör så här. 400 g pasta penne
3 portioner penne pasta. Kram Karin 3 portioner penne pasta. Gårdagens middag fick bli ett improvisationsförsök med det som fanns att tillgå i kylskåpet eftersom jag inte kände för att ge mig ut och handla
500 gr Pasta Penne2 st Creme fraiche (paprika och chili)1 purjolökTabascoOljaSaltKoka pastan enligt anvisning med lite salt och häll i durkslag bort vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.