Lite oklart vem som kom på det här med atthavodka i pastasåsen, men gott är det. Jagföredrar (alltid) slätbladigpersilja men kör på den varianten du tycker mest om
You may be able to find more informationabout this andsimilar content on their web site. freshly gratedParmesan, plus more for serving Basil, for serving This ingredient shopping module is createdandmaintained by a third party, and imported onto this page
Ha i detta i Vodka/lökblandningen, låt koka upp. Delabaconet i småbitar och knapperstekt det. Skämt å sido, det blir en spännandesmakbrytningavvodkan och du behöver inte vara orolig angåendealkoholhalten om du serverar rätten till barn då den kokas bort
Vi såg en film nyligen där en avkaraktärerna beställde en PenneallaVodka på restaurang. Jaggooglade, kolladeandras recept och hittade på en egen, mittemellan-variantinspireradavdessa
Direkt i med chilli flakes. Lägg i lite vodka. Häll i olivolja i stekpannan, hög värme lägg i pancetta. När pastan är klar, lägg i såsen i kastrull, i med smör o koppen med pastavatten
Häll avvattnet i ett durkslag. Skala och finhacka löken och repabladenavtimjankvisten. Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smakaav med salt och peppar
Häll avvattnet i ett durkslag. Skala och finhacka löken och repabladenavtimjankvisten. Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smakaav med salt och peppar
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Just attblandaallpasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare. I den här rätten kokaspastan färdig i såsen vilket gör den härligt krämig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.